VARUMÄRKEN 

Salongen består av ett bra utbud och produkterna är väl utvalda utifrån min kunskap, mina krav, värderingar och produkternas råvaror. 


Dermalogica

är marknadsledande när det gäller utveckling av innovativa och effektiva hudvårdsprodukter. Dermalogica är inte bara först ut med att använda många av det absolut modernaste ingredienserna - formula och koncentration är också alltid av högsta och säkraste kvalitet.

Filosofin är att om det inte gynnar hudhälsan så finns det inte i produkterna - därför hittar du till exempel inte tilltäppande mineraloljor, uttorkande alkoholer eller artificiella färg och parfymämnen i Dermalogicas produkter.

Det handlar inte om lyx, flärd och glamour, det handlar om hudhälsa - och det märks på våra ingredienser såväl som på våra förpackningar


Jane Iredale

Den vackraste makeupen är en sund hud. Alla Jane Iredales produkter är som en förlängning av hudvården. Den mikroniserande mirakel make-up:en är inte bara en utveckling av traditionell make-up, den är en helt ny teknologi. Makeupen är så effektiv att den rekommenderas av plastikkirurger, dermatologer och professionella makeupartister. Samtliga produkter innehåller de allra finaste, högkvalitativa ingredienserna och är:• Dermatologiskt testade• Icke-irritativa• Säkerhetstestade• Allergitestade• Kliniskt testade• Hyporallergena


Thorne

Thorne Research är en världsledande utvecklare och tillverkare av näringstillskott sedan 1984. Thorne utvecklar och tillverkar effektiva och rena kosttillskott utan att använda tillsatser som t ex magnesiumstearat (som är en veg. olja men som motverkar upptaget av näringsämnena i kapseln). Renheten i produkterna bidrar direkt till bättre absorption och ökad biotillgänglighet.

Från Thorne finns ett stort sortiment av högkvalitativa, verkligt allergikersäkra näringstillskott som tillverkas i den egna moderna produktionsanläggningen i South Carolina, USA. De har kontroll på sina egna produkter från råvara till slutprodukt, en säkerhet för oss konsumenter att det som står på förpackningen är det som är i. Produkterna används av läkare och terapeuter inom functional medicine över hela världen.

För tävlande atleter finns ett sortiment av dopingsäkra kosttillskott - Thorne certified for Sports av NSF.


Accurett Cryo/Fryspenna

Accurett är en avancerad cryotherapy innovation som är snabb, effektiv och säker! Vi kan med denna behandling ta bort godartade förändringar som du önskar att ta bort av kosmetiska skäl. Behandlingstiden tar enbart 2- 5 sekunder beroende på hur stort behandlingsområdet är.

Accurett erbjuder den perfekta behandlingen för:

 • Åldersfläckar
 • Pigment
 • Solar lentigo

 • Skintags/fibrom

OBS!!! Om du önskar att ta bort ett födelsemärke, är det viktigt att du först fått det bedömt av en läkare innan det kan behandlas. Rekommendationen för dig är att kontakta din vårdcentral för bedömning före din bokade behandling.

Accurett avger en fin stråle med koldioxid under högt tryck, vilket får tekniken att utföras under millimeter pression. Det bryter ner vävnaden genom att frysa ner den intercellulära vätskan och bildar kristaller som får membranet att brista för att därigenom förstöra cellen. Detta betyder att det inte finns någon risk för att skada frisk vävnad omkring behandlingsområdet.

Finns det några sideffekter?
Området som är behandlas har frysts av kryoterapi, och detta dödar de lokaliserade cellerna i området vilket får dem att skrumpna och dö. Det behandlade området kan bli mörkare, men kommer tillbaka till normal pigmenterad hud på cirka 3-6 veckor. Det är viktigt att låta det behandlade området vila så mycket som möjligt från yttre påverkan, då minimeras risken för infektioner eller irritationer.

Hur lång tid tar en behandling?
Längden på behandlingstiden beror på ytan och tjockleken på den vävnad som skall behandlas. Hudterapeuten kommer innan behandlingen att bedöma detta efter att ha uppskattat områdets djup och behandlingen tar mellan 2 till 5 sekunder.

Är behandlingen smärtsam?
Det kommer att vara en smärta som liknar ett nålstick på huden när koldioxiden når botten av området. Det kan även finnas en liten kvarvarande stickande känsla i några minuter efter att behandlingen är klar.

När behandlar man inte med Accurett Fryspenna?

 • Graviditet/Amning
 • Keloider
 • Cancer
 • Sår
 • Blåmärken


Maricol - Collagen pure Premium

 • för din hud, dina leder, din styrka
 • hög biotillgänglighet
 • relativt lukt- & smakfri

Maricol™ Collagen Premium är unik på marknaden då det är ren råvara som ger en hög dos kollagen till en låg kostnad. Maricol™ Collagen Premium består till 100% av marint kollagen.

Maricol Collagen är ren råvara utan bindemedel eller andra tillsatser, som i till exempel tabletter. Ett bra alternativ även för den som har svårt att svälja tabletter och kapslar.

Esse

Esse betyder "att vara" på latin. 2002 etablerade sig Esse inom den ekologiska hudvården. 2009 började företaget ändra sin inriktning i samband med att de upptäckter som gjordes inom "The Human Microbiome Project" ledde till en helt ny syn på konventionell hudvård. Esse betraktar nu huden som en miljö av mänskliga och bakteriella celler och utgår från detta vid formuleringen av alla sina produkter. Företaget forskar aktivt i hur nya probiotiska bakterier kan bidra till att dämpa åldrandet och optimera hudens hälsa.

Esse Probiotic Skincare är världens första hudvårdsserie med levande probiotika - framtidens hudvård! Merparten av ingredienserna de använder sig av förutom probiotika och prebiotika kommer från den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta resultat på olika hudtillstånd såsom förtida hudåldrande, acne, känslig och reaktiv hud osv.

Esse är ekologiskt certifierat av Ecocert, veganmärkt av Vegan Society, rättvisemärkt av Phytotrade Africa och ackriditerat av PETA (ej djurtestat).


Helhetshälsa

närings- och kosttillskott av högsta kvalité. Unikt med Helhetshälsan är att de erbjuder produkter med högsta möjliga renhet. Produkterna är rena, utan tillsatser, lättupptagliga, vegetabiliska och utvunna ur ekologiska råvaror, icke genmanipulerade eller bestrålade samt miljövänliga, både när det gäller förpackningar, transporter och råvarans framställning.


By Bexter

Lash Lift med keratinbehandling är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden.

Nu kan du äntligen få vackert böjda fransar med ett av det skonsammaste Lash Lift märket på marknaden "By Bexter"

Märket By Bexter är ett Svenskt märke och framtaget av Elisabeth Bexter, Auktoriserad Hudterapeut,
(min Dermalogicakollega som har sin salong Beautylounge i Stockholm)

Fördelarna att göra Lash Lift med keratinbehandling:

> Böjer dina fransar i en snygg naturlig böj

> Hållbarhet, 6 - 12 veckor

> Mjuka siliconrullar i 5 storlekar

> Stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler

> Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40%
   och gör fransen 2-3% längre.


TONY IRVING OCH ROSENSERIEN

"Äntligen finns naturlig hudvård för män som har den känsla, doft och kvalitet som jag efterfrågar"

Tony Irving, känd tävlingsdansare, koreograf och domare i
Let´s Dance, har har provat många olika hudvårdsprodukter under sitt liv. Han har även gjort skönhetsbehandlingar med både fillers, botox mm. 

När Tony provat Rosenserien och upptäckt vilka fina resultat det gett kontaktade han Carina Swartz (Rosenseriens VD) och frågade om hon var intresserad av ett samarbete.

Samarbetet utmynnade i att Tony medverkade i framtagningen av Rosenseriens nya herrserie, i allt från funktion och doft till förpackningarnas utseende och storlek. De har resulterat i fem produkter som både Tony och Rosenserien är mycket stolta och nöjda med.

Vad gäller innehåll så har den nya herrserien samma produktfilosofi som övriga produkter; 100% naturligt innehåll, ekologiskt odlade råvaror, aloe vera gelé och kinesiskt grönt te som bas. Herrprodukterna innehåller även växter vanliga inom folkmedicin t ex trollhassel, arganolja och parakrasse. Hela herrserien är även vegansk.

Dermaceutic

Hudvårdsprodukter är framtagna av  hudläkare, estetiska kirurger samt biokemister i Frankrike. Företaget är beläget på den franska kusten i fantastiska Nice.

Produkterna förbereder, reparerar huden samt optimerar och förlänger resultat av de kemiska peelerna, tack vare de fantastiska;
> AHA syrorna; mjölksyra, glykolsyra,
c-vitamin för att nämna några. 
> BHA; salisylsyra
> TCA; triklorättiksyra

Produktserien innefattar; 
rengöringar, dag/natt krämer, peeling & behandlande produkter för alla olika hudtyper & hudtillstånd samt solskydd.
Tack vare sammansättningen av AHA-syrorna i dessa produkter kan vi skräddarsy din dagliga hudvårdsrutin för just ditt hudtillstånd samt erbjuda kemisk peel för att du ska uppnå en optimal hudhälsa.


Mesoestetic - 

är ett globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Mesoestetic Pharma Group grundades 1984 i Barcelona, Spanien och företaget finns representerat i över 90 länder. Företaget är välkänt för sina skinboosters, vitamincocktails, vialer, ampuller & kemiska peels och produkter för behandling av pigmenteringsproblem samt antiagingprodukter för hemmabruk.

Cosmelan anses vara världens mest sålda klinikbehandling mot hyperpigmentering och melasma. Företaget har 20-tal olika kemiska peels som anses vara ett av de bästa och bredaste peelsortimenten i världen.

En av salongsbehandlingarna är Mesoeclat, som ger omedelbar lyster och effekt på fina linjer och går under namnet Madonna-peelen - det är Madonnas favorit peel. Även Jennifer Aniston använder sig av denna peels.

Mesoestetics mesoterapiampuller och vialer finns både med singelsubstanser samt med mixade cocktails för att behandla specifika hudproblem. Produkterna är eftertraktade eftersom de kan användas tillsammans med microneedling.

Kemiska Peels - skonsamma men ändå effektiva peels som går att använda strax innan microneedlingen, men även ensamma.


Holistic

Holistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. De flesta produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att vi ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet. Vi strävar efter att alltid använda så rena och naturliga produkter som möjligt. Holistics produkter ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en "quick fix" av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Genom att fokusera på det långsiktiga perspektivet får man mycket bättre resultat och många symptom blir bättre när man åtgärdat grundorsakerna.


DreamWeave 

Mascara Gold Tube - Med Fransnäring

DreamWeave finns i färgen svart och med eller utan fransnäring.

Båda mascarorna har en unik förmåga att bygga volym och förlängning. I England benämns den "Lash Extension in a Tube" och har tagit mascaran till en värld av nya möjligheter. Kunden slipper bekosta fransböjande tänger och kostsamma fransförlängningar.


CooLifting

Passar alla hudtyper för extra fukt och flow.

CooLifting - behandlingen som kan avlägsna 10 år på 4 minuter!

Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskelavslappnande peptid och en mycket finfördelad hyaluronsyra (ett naturligt ämne som redan existerar i vår hud) djupt ned i huden (dermis). Detta ger en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet sen slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.

Vilka områden kan jag behandla?
Coolifting lämpar sig för hela ansiktet och ger direkt synbart resultat. Linjer/rynkor såsom glabellan (muskeln mellan bryn), nasolabiala vecken (linjerna runt munnen) längsgående rynkor i pannan och linjer runt ögon.

Överlägsna resultat:

 • Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion
 • Stramar upp huden
 • Slätar ut och stramar upp dekolletage
 • Motverkar påsig, trött och glåmig hy
 • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
 • Tar bort döda hudceller (huden blir renare av att lymfan stimuleras), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster
 • Återfuktar ner på djupet

Hur går CooLifting till?
CooLifting-pistolen skapar ett högt tryck av CO2-gas (koldioxid) som genererar en väldigt låg temperatur, detta "blåses" på huden tillsammans med ett serum, bestående av hyaluronsyra samt en avslappnande peptid. Trycket och kylan för ner serumet på djupet i huden (dermis) utan behov av en injektion.

Hur lång är varje behandling och hur många behandlingar krävs?
Själva behandlingen tar 4 minuter. Vid ditt första behandlingstillfälle bokar vi upp 30 min, då vi gör en ansiktskonsultation, tar före-/efterbilder och lyfter funderingar kring behandlingen. Vid uppföljande behandlingar bokar vi 15 min för rengöring och behandling. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 5-8 gånger. Under kuren gör man behandlingen 1 gånger i veckan. Därefter fyller du på med hyaluronsyran och peptiderna var 6-8:e vecka. Resultatet håller upp till 6 månader men är individuellt beroende på ålder och hudtillstånd.

CooLifting passar alla hudtyper och åldrar, kan göras året om, inga risker för din hud och behöver ingen återhämtning!