KEMISK PEELING


Circadias kemiska peeling 

Enstaka behandlingar priserna varierar beroende på styrkan på peels samt antal lager. Vi gör alltid en konsultation i samband med Din behandling.

Förbättring och föryngring av huden där man med hjälp av olika syror avlägsnar döda hudceller och stimulerar nybildning av hudceller. Huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende. Vi erbjuder ett brett sortiment innehållande produkter av allra högsta kvalité

Dermafrost 

En ren salicylsyra som passar utmärkt till en grov, storporig och aknebenägen hud. Denna peel reducerar bakterier och inflammationer för en problemhy som resulterar i ett klart och oljefritt resultat.

Jessner 
Den klassiska kombinationen 14% salicylsyra, 14% mjölksyra och 14% resorcinol. En medeldjup peel som jämnar ut hudtonen, reducerar pigmentering, reducerar ärr vävnad, djupare linjer och rynkor. Denna peel ger en fjällning ca 3-4 dagar efter behandlingen som resulterar i en klar och jämn hud. Får göras max 1 gång per månad.

MandeliClear peel inkl. Vitamin A accelerator 
7% Resorcinol, 7% Mjölksyra, 7% Salicylsyra & 9% Mandelsyra
En modifierad Jessner peel som jobbar på pigmenteringar, jämnare hudton, fina linjer och rynkor. Passar alla hudtyper upp till fitzpatrick IV. Typ III & IV måste förbehandling med rätt hudvårdsprodukter. kontakta oss för mer information.En perfekt och unik blandning av mjölksyra, salicylsyra, resorcinol och mandelsyra. En medeldjup peel som är specifikt framtagen för att ljusa upp postinflammatorisk hyperpigmentering, melasma, milda akneärr samt ojämn hudton. Den kombineras tillsammans med Vitamin A Accelerator för extra effekt på djupare rynkor och linjer. Flagning dag 3-5 är att förvänta, upp till 10 dagars återhämtning. 

1795:-

I alla dessa kemiska peelingar ingår en Post peel home kit värde 395:- som används 7-10 dagarna efter behandlingen.

Dermaceutic kemisk peeling

Dermaceutics produkter är framtagna av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, ursprungligen för att tillfredställa deras behov av hudvårdsprodukter postoperativt.

De verkar genom en skicklig samverkan mellan olika aktiva principer för att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, lifting, rynkfyllning, kirurgiska ingrepp.

Milkpeel*
rynkor, ytliga linjer, matt, livlös & torr hy, förtidigt åldrad, utslätande effekt, torr, problem hy.

25 min 1495:-
Kur om 4 ggr -10%

Maskpeel*
fet, oren, problem hy, stora synliga porer, matt hy.

25 min 1195:-
Kur om 4 ggr -10%

Mela Peel* & Mela Peel Forte*
Pigmentreglerande kemisk peel för melasma, hyperpigmentering, pigmentfläckar.

MelaPeel*  2995:-/behandling
Rekommenderas i kur på 2-3 ggr

MelaPeel Forte *  
3195:-/behandling
Rekommenderas i kur på 1-2 ggr
(I priset ingår MelaCream, en pigmentbehandlande kräm (värde 1195.-)

CosmoPeel - TCA*  3195:-/behandling
(I priset ingår en K-ceutic, värde 525:-)


Pro Power Peel/Dermalogica.

Att måna om hudhälsan är viktig i alla steg när det gäller hudvård - och detta är extra viktigt när det kommer till kemisk peeling. Dermalogicas förhållningssätt till starkare professionella peelingar är att de ska arbeta med huden, inte mot den. Att hitta rätt balans av ingredienser som både ger djupgående resultat, är effektiva att arbeta med och samtidigt reducerar risken för biverkningar, kräver innovativa lösningar.

Om pro power peel:
Dermalogicas nya kemiska peelingar behandlar markanta åldersförändringar såsom linjer, rynkor och pigmenteringar. Det finns även möjlighet att behandla fet problemhud för att förbättra struktur och dämpa talgproduktion.

Med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.

Behandlingarna:
Behandlingarna kan bokas som 30 eller 60 min. För mer resultatinriktad, effektiv och skräddarsydd hudvård, då är en kur för dig och för hållbara resultat och optimal hudhälsa så rekommenderar vi att följa de råd om förberedande och eftervårdande hudvårdsrutiner följs för att uppnå optimalt resultat.

Här har jag satt ihop en bra behandlingkur;

- mellan 3-6 st behandlingar med 2-4 veckors mellanrum rekommenderas och vid köp av minst 3 behandlingar dras -10%

PRO power peel 30 min 1495:- (ansikte)
PRO power peel 60 min 1995:- (ansikte, hals & dekolletage)