NYHETER HOS HUD & KROPPSHÄLSAN


NY BEHANDLING!

Friskvårdsberättigad behandling som innefattar; ansikte, käke, hals, dekolletage, nack, huvud & armmassage. Välj mellan 60 eller 90 min!
60 min 995:-
90 min 1495:-

VÄRLDSLEDARE I LED FOTOTERAPI

Multi-prisbelönta Dermalux är ett världsledande och pålitligt brittiskt varumärke för professionell LED-fototerapi.

Dermalux utsågs till årets bästa brittiska tillverkare 2018 och årets behandling i Storbritannien under fem år i rad på Aesthetic Awards, och kombinerar kliniskt bevisade våglängder av ljus med den banbrytande LED -tekniken för att leverera säkra och effektiva resultat för ett brett spektrum av hudproblem utan obehag eller downtime.

Dermalux ger omedelbar energi åt hudcellerna för att återuppliva en tråkig och trött hy och jämnar ut hudtonen. En behandling ger långvariga resultat som stimulerar hudens naturliga föryngrings- och reparationsprocesser för att främja frisk hud, påskynda cellförnyelse och jobbar mot olika hudproblem.

Vacker och hälsosam hud händer inte av en slump. Upptäck fördelarna med Dermalux och ta reda på hur denna prisbelönta behandling kan förvandla din hud.

Medvetenheten och efterfrågan på LED-fototerapi har ökat otroligt mycket de senaste åren och idag finns det många olika applikationer som sträcker sig från professionella kliniksystem till handhållna och hemmabrukande enheter. LED -lampor monterade i en ansiktsformad mask blir alltmer populära mest troligtvis på grund av systemens låga investeringar och bärbarhet. Den fortsatta populariteten för Dermalux® som ett resultatdrivet, icke-invasivt behandlingsval beror dock främst på den kliniska effekten, mångsidigheten, kvaliteten, säkerhetsprofilen och oöverträffade lönsamheten som våra system ger.

MULTI AWARD VINNANDE BEHANDLING

Dermalux® har röstats till "Årets behandling" i fyra år i rad och finns på över 700 estetiska kliniker, spa- och skönhetssalonger världen över.

KLINISKT BEVISADE RESULTAT

Dermalux® Tri-Wave-system kombinerar Blått 415nm, Rött 633nm och Nära Infrarött 830nm som är de mest internationellt erkända och kliniskt bevisade våglängderna för LED-fototerapi. Dermalux-systemen har förinställda behandlingsprogram för en rad hudspecifika tillstånd, kombinationsbehandlingar och protokoll efter behandling. Varje för inställt program ger en specifik kombination av våglängder vid en optimerad dos som är inriktad på det individuella hudtillståndet. Att leverera samtidiga våglängdsbehandlingar har visat sig öka effekten och påskynda resultaten. Den bästa praxisstekniken för Dermalux®-behandlingen är baserad på peer reviewed-protokoll, oberoende kliniska bevis, fallstudier tillsammans med våra kunder och vår interna rådgivande styrelse som består av en grupp ledande oberoende branschexperter.

LEDANDE TEKNIK

Dermalux® -system använder den senaste generationens Light Emitting Diode (LED) -teknologi för att leverera exakta tekniska parametrar i en riktad och fokuserad konfiguration för att säkerställa optimal absorption av ljus i huden. Att leverera fokuserad ljusenergi är nyckeln till att uppnå de bästa resultaten med LED -fototerapi. Våra skräddarsydda lysdioder har unikt utformats för optimal effekt, stabilitet och livslängd för att säkerställa det mest exakta och effektiva LED -systemet på marknaden. 

30 min 795:-
20 min 495:- (denna är en kombinationsbehandling som läggs i en annan befintlig behandling som t ex ansiktsbehandling, kemiskpeeling, oxygen)



HUD & KROPPSHÄLSAN

Kv. Knäppingsborg
Skolgatan 1B, 1 vån
602 25 Norrköping

INFORMATION

Tid ska avbokas, via telefon eller SMS, senast 24 timmar innan bokad tid. Annars debiteras hela beloppet.


All bokning sker via Hud & Kroppshälsan och bokningsbekräftelse kommer via email och påminnelse via SMS.

Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång