ANSIKTSBEHANDLINGAR
Circadia / Dermalogica


Klassisk ansiktsbehandling 

I alla ansiktsbehandlingar gör jag en hudanalys, en så kallad facemapping, en mycket noggrann kartläggning av din hud och skräddarsyr sedan behandlingen efter ditt huds tillstånd, vad den behöver och vad du själv har för önskemål.

Därför har jag valt att inte uppge vad varje behandling innehåller då det kan skilja sig från gång till gång, person till person, produktserie från produktserie.

Klassisk individ anpassad ansiktsbehandling 60 min fr. 995:-

Add on(Circadia): 
Lactic Acid, 5-15 min 500:-
Ren mjölksyra som passar till alla hudtyper. Den reducerar skonsamt döda hudceller och hjälper till att återfukta och ge lyster. Den passar utmärkt att inkludera i våra bas ansiktsbehandlingar för ökad effekt.

Alpha/Beta, 5-15 min 500:-
En perfekt kombinerad blandning av mjölksyra och salicylsyra som passar utmärkt till dig med tilltäpptheter samt brist på fukt och lyster. Går utmärkt att lägga in i bas ansiktsbehandlingar för ökad effekt.

Vitamin A Accelerator, 5-15 min 295:-
För att boosta huden med A-vitamin kan denna läggas till som avslut i alla Bas ansiktsbehandlingarna från Circadia. Kombineras fördelaktigast med MandeliClear peel för extra hudföryngrande effekt.

Firming Peptide som avslutande mask, 10-15 min alt. 30 min 295:-/500:-

Oxygen Rx som avslutande behandling, 15-20 min 895:-

Ansiktsbehandling för män

Mäns hud är inte riktigt som kvinnans. Huden är grövre och oftast fetare. Men på grund av sol, starkt uttorkande rakpreparat, tvål eller duschkrämer i ansiktet så har barriären förstörts och ytliga kärl, eksem, torr hud uppkommit. En man vill oftast inte förknippas med hudvård i och med att det betraktas som kvinnligt, men nu är det 2000-talet och tiden har kommit ikapp och männen söker efter hjälp och vill ha enkla snabba produkter. 

Klassisk individ anpassad ansiktsbehandling för män 60 min fr. 995:-

Add on: se ovan

Circadias signaturbehandlingar

SWiCH, 75 minuter 1695:-

Vet du inte vart du ska börja? Börja här! SWiCH behandlingar är en komplett antiage-behandling som jobbar med energin i huden. Den passar perfekt för dig som vill reducera fina linjer och rynkor, jämna ut hudtonen och få en uppstramning. Då SWiCH jobbar med cellenergi så passar behandlingen även dig som har varit långtidssjuk, utbränd, småbarnsförälder och alla som vill kicka igång huden.

När vi passerat 40-årsåldern minskar energiproduktionen i hudcellen. Detta visar sig i form av fina linjer, rynkor, ojämn pigmentering och brist på elasticitet i huden. SWiCH är en unik behandling som ger energi och bränsle till cellkärnan genom ökad ATP-syntes (cellandning) och reparerar huden inifrån och ut. SWiCH reverserar synbara tecken på förtidigt åldrande utan att orsaka skada, rodnad eller flagning. (Viss lättare partiell fjällning kan förekomma). Eftersom SWiCH inte skapar UV- känslighet så kan behandlingen med fördel göras året om. SWiCH är den perfekta behandlingen för den som inte vill eller kan göra en kemisk peel som resulterar i konvalescenstid med flagning och fjällning som följd. SWiCH hjälper till att förbättra den mitokondriella funktionen, ökar ATP syntesen och återställer hudens ungdomliga utseende genom att öka cellens energinivån.

Behandlingen kan göras året om då den inte ger någon ökad solkänslighet. I över 40 år har kemisk peeling praktiserats av läkare och hudterapeuter för att föryngra solskadad och förtidigt åldrad hud genom att skapa en skada på ytan genom att så sätt trigga igång en läkning och ökad cellförnyelse. Med traditionella kemiska peels kommer risk för biverkningar, konvalescents tid, obehag och risk att överbelasta huden. Med SWiCH - systemet är det nu möjligt att uppnå reparation av huden utan att först skapa en skada genom att ge energi till citronsyra cykeln i cellen.

Oxygen Rx, 30 minuter 895:-
Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastin produktionen. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnads dämpande egenskaper som är perfekt för en aknebenägen hud. Oxygen Rx verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som ojämn pigmentering ljusas upp. Behandlingen är främst utformad för dig med akne, rosacea och med rodnad/synliga kärl. Perfekt kombinationsbehandling för dig som vill ha direkt lyster och syresättning.

Oxygen add on:
- enzympeeling+aktiv avslutande mask 45 min 1195:-
- enzympeeling+AHApensling+avslutande mask 60 min 1495:-
- enzympeeling+AHApensling+portömning+aktiv avslutande mask 75 min 1695:-

AGE Smart™Dermalogica 

den intelligenta investeringen i din framtida hudhälsa

Dermalogica introducerar AGE Smart™, som verkar genom att störa de viktigaste biokemiska reaktioner som leder till hudåldrande. Dessa reaktioner är bildningen av ROS (nedbrytande fria radikaler), bildningen av MMP (nedbrytande enzymer) och bildningen av AGE (korslänkande restsocker).


AGE Smart 60 min 1495:-

AHA/Multivitaminbehandling 40 min 695:-
AHA/Multivitamin peeling Kur 3 ggr/-5%
AHA/Multivitamin peeling Kur 6 ggr/ -10%

Dermalogicas Biolumin C PRO- 
 - kraftfullt lystergivande behandling med ultrastabilt vitamin C.

  • Jämnar ut hudtonen, pigment och struktur. Den ger fukt och lyster. Passar alla utom de mest hyperkänsliga.
  • Här kan vi även lägga till kemisk peeling både i PRO30 och PRO60
  • Pris från 695:-

FaceMapping / hudanalys

Professionell hudanalys, målinriktade resultat.
FaceMapping/hudanalys kartlägger din hud och ger dig djupare förståelse för din hudhälsa. Med detta verktyg kan varje behandling skräddarsys och rekommendation efter just dina behov. Ge din hud det allra bästa!

FaceMapping/hudanalys 20 min 495:-
(fritt vid köp av minst 2 st produkter från Circadia, Dermalogica eller Dermaceutic) gäller ej Clear Star eller reseförpackningar)

Microzone - 30 min 595:-
Akuthjälp för huden! Snabb zonbehandling - där du behöver den, när du behöver den.


Clear Start - Treatment för ungdomar

är utvecklad av hudvårdsexperterna på Dermalogica för att motverka de problem som ofta förekommer i tonåren. Traditionellt har produkter för tonåringar innehållit artificiella färg- och parfymämnen samt billiga, irriterande och uttorkande ingredienser som exempelvis alkohol. Ingredienser som ofta skapat fler problem än de löst.
Med Clear Start däremot får sig fet hud, blemmor, pormaskar och kvisslor en match med hjälp av kraftfulla aktiva ingredienser samtidigt som effektiva växtextrakt verkar lugnande, återfuktande och dämpande. 

60 min fr. 995:-
30 min fr. 595:-

Vill man att jag lägger på en foundation eller ett puder efteråt så går det jättebra då en hudvårdande makeup är att föredra att lägga på som ett skydd för just avgaser, föroreningar och partiklar som huden absorberar hela tiden, då fastnar allt sånt i makeupen istället för i huden!